![Грибний "капучіно"](https://img3.zakaz.ua/uploadbbd558274445ea24270ed4e3630250b2.jpg.350x.jpg)
Грибний "капучіно"
- 1. Гриби — 400 г
- 2. Перець чорний мелений — за смаком
- 3. Горіх мускатний — за смаком
- 4. Масло вершкове — 50 г
- 5. Часник — 4 зуб.
- 6. Вершки — 100 мл
- 7. Бульйон курячий — 500 мл
- 8. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гриби помити і нарізати кубиками. Один гриб залишити цілим Петрушку помити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Обсмажити гриби на вершковому маслі разом з часником і петрушкою.
Коли гриби стануть золотистого кольору додати бульйон, сіль, перець. Варити суміш близько 15 хвилин. По закінченню часу подрібнити суп блендером.
Підігріти вершки, не доводячи до кипіння, і збити їх вінчиком або міксером разом з мускатним горіхом. Гриб який залишився нарізати тонкими скибочками і обсмажити на сковороді на вершковому маслі до золотистої скоринки. У супову чашку або миску налити спочатку суп, потім збиті вершки. На вершки викласти обсмажену грибну скибочку і подавати.