![Виноградний торт](https://img2.zakaz.ua/upload8f54f1a3c73c9aea2c56b8680250e351.jpg.350x.jpg)
Виноградний торт
- 1. Вершкове масло — 125 г
- 2. Яйце — 6 шт.
- 3. Цукор — 125 г
- 4. Борошно — 275 г
- 5. Ром — 20 мл
- 6. Лимон — 50 г
- 7. Виноград — 500 г
- 8. Ваніль — 10 г
- 9. Мигдаль — 150 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
З вершкового масла, 1 жовтка, 75 г. цукру, борошна, рому і цедри лимона замісити тісто. Отримане пісочне тісто скачати в кулю, загорнути його в харчову плівку і покласти на одну годину в холодильник. У цей час виноград помити, дати йому обсохнути, відокремити від гілочки, розрізати навпіл і видалити кісточки.
Збити в піну жовтки з цукром. Мигдаль подрібнити в блендері або кавомолці. Змішати ваніль з мигдалем і жовтками з цукром. Білки збити в пишну стійку піну і додати, не перемішуючи, в суміш мигдалю і жовтків.
Розігріти духовку до 180°C градусів. Пісочне тісто розкачати на посипаній борошном поверхні, викласти у форму, зробивши бортики заввишки 3 см. Виноград змішати з мигдалево-яєчним тістом і наповнити ним викладену пісочним тістом форму. Випікати в духовці близько години. За бажанням пиріг можна прикрасити цукровим сиропом і виноградом.