![Судак в соєво-імбирному маринаді](https://img3.zakaz.ua/upload.332b1c452580502ba21b8fb9c5b50167.350x350.jpg)
Судак в соєво-імбирному маринаді
- 1. Судак — 900 г.
- 2. Імбир — 20 г.
- 3. Борошно пшеничне — 250 г.
- 4. Часник — 1 шт.
- 5. Маслинова олія — 2 ст. л.
- 6. Морква — 1 шт.
- 7. Огірок — 1 шт.
- 8. Помідор — 1 шт.
- 9. Кінза — 10 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Імбир очистити від шкірки, подрібнити, використовуючи кухонний ніж (чим дрібніше, тим краще). Часник посікти і з'єднати з раніше нарізаним імбиром. Усе це додати в соєвий соус. Сюди ж піде і маслинова олія, а також лимонний сік (можна і сік лайму).
Добре перемішати вищеперелічені інгредієнти. Свіжу рибу, промити під проточною водою. Видалити хвіст, голову, плавники і хребет. Також можна узяти готове філе риби. Нарізати судак на порційні шматочки і залити раніше приготованим маринадом. Охайно обмотати плівкою і помістити в холодильник на 2 години.
Моркву і огірок очистити від шкірки. Нарізати тонкою соломкою, а потім кубиками. І заразом можна посікти кінзу.
Огірок, моркву і кінзу гарненько перемішати. Додати дрібно нарізаний помідор, посолити, полити лимонним соком (або ж соком лайму) і маринувати хвилин 40.
Пшеничне борошно ретельно просіяти і обваляти в ній рибу. Викласти на гриллер, накрити кришкою і залишити готуватися на середньому вогні. Покласти приготований судак на паперову серветку. Потім перекласти в тарілку і приступити до прикрашання морської рибки. Для цього підійде пекінська капуста, листя салату, і будь-яка зелень.