![Шашлик в духовці зі свинини, маринованої у гранатовому соку](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.eb6087202940cf25bf8d188d16855c25.350x350.jpeg)
Шашлик в духовці зі свинини, маринованої у гранатовому соку
- 1. Свинина (м'якоть) — 800 г.
- 2. Гранат — 100 г.
- 3. Часник — 2 зубчика
- 4. Мускатний горіх мелений — 1 ч. л.
- 5. Суміш італійських трав — 2,5 г.
- 6. Сіль — 1,5 ч. л.
- 7. Перець чорний мелений — за смаком
- 8. Олія соняшникова рафінована — 3 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування гранатового соку - зерна граната помістити в пакет, краще герметичний, повітря випустити. Пройтись скалкою по зернам граната, щоб вони пустили сік. Відрізати кінчик пакету і через сито зцідити гранатовий сік.
Свинину нарізати великими шматками однакового розміру, скласти в миску, залити гранатовим соком. Додати подрібнений часник, мускатний горіх, італійські трави, сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішати м'ясо руками, щоб кожен шматочок був покритий маринадом і спеціями. Поставити м'ясо в холодильник маринуватися мінімум на 1 годину, періодично помішуючи.
Поки м'ясо маринується, дерев'яні шпажки замочити в холодній воді. Нанизати шматочки маринованого м'яса на дерев'яні шпажки по 3 шматочки на кожному шампурі. На розпечену сковороду налити соняшникову рафіновану олію, викласти шпажки з м'ясом, обсмажити на великому вогні з одного і з іншого боку до отримання золотистої скоринки.
Викласти дерев'яні шампури з м'ясом на фольгу. Загорнути щільно, щоб м'ясо не визирало. Запікати в попередньо розігрітій до 190ºC духовці приблизно 30 хвилин, потім фольгу розкрити і запікати ще близько 10 хвилин.