Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви легкий духовка › Грецький пиріг з м'ясом
Грецький пиріг з м'ясом

Грецький пиріг з м'ясом

Якщо ви знайшли в холодильнику хороший шматок м'яса і думаєте, що б таке швидке з нього приготувати, тоді скористайтесь нашим рецептом пирога з м'ясом. Для його приготування досить в найближчому магазині купити листкове тісто, а вдома викласти на нього фарш. Зауважте, не треба возитися з тістом, бруднитися в борошні, витрачати багато часу. Ви просто викладаєте м'ясо на тісто, і можете забути про пиріг на півгодини. Це добре економить час, протягом якого можна зайнятися приготуванням салату або будь-якої іншої страви, яким ви вирішили доповнити пиріг. Рецепти таких простих страв завжди повинні бути під рукою у дбайливої ​​господині, щоб швидко приготувати смачну вечерю.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Тісто листкове — 1 кг.
  2. 2. Фарш — 500 г.
  3. 3. Сир — 300 г.
  4. 4. Сир бринза — 300 г.
  5. 5. Кріп — 20 г.
  6. 6. Петрушка — 20 г.
  7. 7. Цибуля зелена — 20 г.
  8. 8. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  9. 9. Яйця — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно підготувати фарш. Для цього обсмажити його до готовності. Потім обсмажити 2 цибулини і додати у фарш разом із тертим сиром, бринзою, порізаною зеленню і сирими яйцями.

  2. Половину листкового тіста розгорнути та покласти на деко. На нього покласти зверху начинку і накрити другою половиною тіста. Краї ретельно закрити. Проколоти кілька разів виделкою і зверху змастити яйцем.

  3. Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору близько 30 хвилин.