Дорада, фарширована овочами
- 1. Дорада — 1 кг.
- 2. Болгарський перець — 200 г.
- 3. Морква — 100 г.
- 4. Помідори — 2 шт.
- 5. Ріпчаста цибуля — 100 г.
- 6. Лимон — 1 шт.
- 7. Зелень — за смаком
- 8. Соняшникова олія — 70 мл.
- 9. Часник — 2 зубчика
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Дрібно нарізати цибулю.
Моркву натерти на середній тертці.
Перець очистити від насіння, дрібно нарізати.
Помідори дрібно нарізати.
Зелень нарізати дрібно.
На соняшниковій олії (20 мл.) обсмажити цибулю. Додати моркву і трохи обсмажити.
Додати перець, смажити 3-4 хвилини.
Потім додати помідори і обсмажувати все разом 2-3 хвилини.
Додати зелень, посолити, поперчити, прибрати з вогню.
Для соусу змішати масло (50 мл.) і видавлений через часниковий прес часник. Посолити, поперчити.
Рибу почистити, видалити зябра і плавники. Нафарширувати овочами.
Викласти у форму для запікання. Змастити соусом. Запікати при температурі 180°С протягом 35-40 хвилин. Подавати зі шматочками лимона.