![Пиріг із чорницею](https://img2.zakaz.ua/uploadc75b1938283f4f53c85ec20f7d972386.jpg.350x.jpg)
Пиріг із чорницею
- 1. Борошно — 130 г.
- 2. Сир кисломолочний — 100 г.
- 3. Вершкове масло — 100 г.
- 4. Мигдаль — 50 г.
- 5. Яйця — 5 шт.
- 6. Цукор — 100 г.
- 7. Ванільний цукор — 15 г.
- 8. Сметана 20% жирності — 300 г.
- 9. Чорниця — 200 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
На стіл просіяти борошно, додати мелений в блендері мигдаль, кисломолочний сир, дрібку солі і нарізане кубиками масло. Масло і сир повинні бути дуже холодними. Масло перед використанням можна покласти на 10 хв. в морозильну камеру. Все швидко посікти ножем до стану крупних крихт.
В отриманій суміші зробити заглиблення, розбити туди яйце і швидко замісити однорідне, дуже ніжне тісто. Якщо тісто буде виходити занадто рідке – додати трохи борошна.
На присипаному борошном столі розкачати тісто і з допомогою качалки (тісто намотати на качалку) викласти у форму, сформувати бортики. В тісті зробити проколи виделкою і покласти форму з тістом в морозильну камеру на 20-30 хв. Все потрібно робити дуже швидко, щоб частинки масла не встигли повністю розтанути.
Тим часом зробити крем. Для цього в посудину викласти сметану, додати цукор, 4 жовтки і ванільний цукор. Все добре перемішати виделкою чи вінчиком, але не збивати. Потім крем вилити на охолоджене тісто.
Рівномірно викласти чорницю. Випікати пиріг у заздалегідь розігрітій до 180°С духовці на середньому ярусі, поки не загусне крем (приблизно 1 год).
Спечений пиріг охолодити і подавати до столу. Пиріг з чорницею готовий.