Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка європейська випічка › Італійське печиво з лісовим горіхом
Італійське печиво з лісовим горіхом

Італійське печиво з лісовим горіхом

Пропонуємо вам в якості десерту сьогодні приготувати це чудове печиво. Італійське печиво з лісовим горіхом виходить розсипчасте і м'яке, ламке і хрустке. Таке прекрасне печиво підходить до всього: і до кави, і до какао, і до молока, і до десертного вина. З мінімального набору продуктів ви зможете приготувати таке вишукане печиво, яким буде дуже приємно похвалитися перед друзями. Не кажучи вже про задоволення, яке будуть отримувати ваші члени сім'ї при довгих сімейних зимових чаюваннях. Таке печиво володіє ще однією перевагою - його дуже швидко і легко готувати. Тому рекомендуємо якомога швидше приступити до його приготування.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Лісові горіхи — 400 г.
  2. 2. Цукор — 350 г.
  3. 3. Яєчні білки — 4 шт.
  4. 4. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Лісові горіхи очистити і скласти їх в чашку для блендера. Туди ж насипати цукор.

  2. Перемолоти горіхи з цукром у блендері.

  3. Яєчний білки посолити за смаком і збити в міцну піну.

  4. Акуратно ввести збиті білки в цукрово-горіхову суміш.

  5. Застелити деко пергаментним папером і викласти отримане тісто  порціями по одній ложці.

  6. Деко поставити в розігріту до 180°C духовку і випікати протягом 25-30 хвилин.

  7. Потім вийняти деко і дати печиву трохи охолонути. Потім акуратно зняти його на решітку і дати повністю охолонути.