![Роли кадзарі "Вишня"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.cc6ec104c1bdc3e8594ed910a1247d50.350x350.jpeg)
Роли кадзарі "Вишня"
- 1. Рис круглозернистий — 60 г.
- 2. Форель слабосолена — 30 г.
- 3. Водорості норі — 1 шт.
- 4. Салат зелений — 40 г.
- 5. Лимон — 1 шт.
- 6. Рисовий оцет — 15 г.
- 7. Морська сіль — 3 г.
- 8. Цукор — 3 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати рис. Для цього ретельно промити рис в холодній воді, змінюючи воду, поки вона не стане прозорою, потім відкинути його на сито та залишити на годину. Потім покласти рис в глибоку кастрюлю та залити водою. Води повинно бути на 1/5 більше ніж рису. Кастрюля повинна бути заповнена водою не більше, ніж на третину. Після цього накрити кастрюлю кришкою, поставити на середній вогонь та довести до кипіння - на це буде потрібно близько 5 хвилин. Потім зменшити вогонь до мінімуму та варити рис при слабкому кипінні 10 хвилин, поки він не вбере всю воду. Зняти кастрюлю з воогню та дати постояти, не відкриваючи кришку, 15 хвилин. В мірній чашці з'єднати столову ложку рисового оцту, с цукром та морською сіллю та добре перемішати, щоб цукор та сіль розчинилися, потім підігріти. Пересипати рис в миску, побризкати маринадом та перемішати палочками. Перед приготуванням суші дати рису охолонути.
Рибу почистити та нарізати тонкими шматочками, лист норі розділити на 2 частини. Покласти половинку норі глянцевою стороною на макісу, змоченими в підкисленій воді (лимонним соком) руками брати порції рису та викладати спочатку тонкий плаский шар рису, а потім з трьох невеликих додаткових порцій рису сформувати 3 горбики.
Накрити рис другою половиною норі, повторюючи профіль поверхні рису. В центральні заглиблення покласти шматочки риби, а по краям зелень салату. Звернути рол - шматочки риби обернуться в норі, а листочки салату з'єднаються між собою. Зафіксувати рол макісою.
Бажано дати ролу кадзарі деякий час полежати, хвилин 15. Нарізати роли рекомендується легким рухом, без натискання, гострим, змоченим у воді ножем. Подавати роли з соєвим соусом та маринованим імбирем.