![Їжачки зі свинячого і яловичого фаршу](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.284cc262f9fe83e4dace6be0d66dd0c5.350x350.jpeg)
Їжачки зі свинячого і яловичого фаршу
Їжачки зі свинячого і яловичого фаршу - цікавий варіант приготування тюфтельок. Чому їжачки? Зернятка рису, що стирчать із кульок, можливо роблять їх схожими на їжачків. Сам процес формування їжачків із фаршу і рису нагадає Вам рецепт приготування тюфтельок. Інгредієнти можуть бути однаковими. Порада: рис краще використовувати довгозернистий і відварювати його до напівготовності, щоб їжачки не розвалювалися. Бажано, щоб соус, приготований зі сметани і томатної пасти, покривав їжачків у формі майже повністю. Замість води для приготування соусу за бажанням можна використовувати бульйон.
- 1. Фарш свинний — 175 г.
- 2. Фарш яловичий — 175 г.
- 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 4. Рис — 50 г.
- 5. Паста томатна — 50 г.
- 6. Сметана — 50 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Зелень — за смаком
- 10. Вода — 250 мл.
- 11. Яйце куряче — 0,5 шт.
- 12. Борошно пшеничне — 25 г.
- 13. Олія рослинна — 1,5 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рис відварити до напівготовності, після - остудити. Цибулю подрібнити, обсмажити на сковороді в олії до золотистого кольору.
Змішати в мисці обидва фарші, додати обсмажену цибулю, вбити яйце, посолити і поперчити за смаком, додати вже остиглий рис. Ретельно перемішати.
Зліпити із фаршу кульки розміром з мандарин, обваляти в борошні, викласти у форму для випікання, яку потрібно попередньо змастити олією і присипати борошном.
У мисці змішати томатну пасту і сметану, посолити, додати трохи води, перемішати до однорідної консистенції.
Залити "їжачки" в формі томатно-сметанним соусом, поставити в розігріту до 180ºС духовку, випікати протягом 50 хвилин.