![Яловичина по-індійськи](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.0c66daf339e8da0f92d2e7002492fe71.350x350.jpeg)
Яловичина по-індійськи
Індійська кухня вважається вегетаріанською. Хоча це не так. Адже, в Індії не всі вегетаріанці, а, крім того, рецепти традиційної європейської кухні химерно перемішалися з рецептами східної кухні. Сьогодні представляємо вам суперечливий рецепт індійської кухні. Так, ви не помилилися - це яловичина по-індійськи. "Яка яловичина в Індії, там же корову шанують нарівні з королевою", - заволаете ви. У цьому рецепті в стилі ф'южн дуже вдало поєднуються європейська та східна кухня. Назва цієї страви придумана давно. І навіть незважаючи на те, що корова в Індії вважається священною твариною, подається ця страва саме під назвою "яловичина по-індійськи" в кращих ресторанах світу. Як би там не було, а насправді - це відмінна страва.
- 1. Яловичина — 1 кг.
- 2. Йогурт — 200 мл.
- 3. Цибуля — 2 шт.
- 4. Часник — 2 зубчики
- 5. Корінь імбиру — 4 см.
- 6. Жир — 3 ст. л.
- 7. Помідори — 3 шт.
- 8. Кінза — 1/2 пучка
- 9. Кмин — 2 ч. л.
- 10. Карі — 2 ч. л.
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Вода — 250 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник дрібно порізати, імбир нарізати тоненькою соломкою.
Розігріти жир, м'ясо обсмажити. Для соусу обсмажити цибулю, часник, імбир, постійно помішуючи. Додати спеції, смажити ще 2 хвилини.
М'ясо з соусом перекласти в каструлю, додати воду і тушкувати під кришкою 40 хвилин.
Додати очищені від шкірки томати. Тушкувати ще 40 хвилин.
Карі змішати з йогуртом, додати кінзу, кмин і подавати з м'ясом.