Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка легкий фрукти вечеря › Віденський вишневий пиріг
Віденський вишневий пиріг

Віденський вишневий пиріг

Віденська кухня – це унікальне явище у світовій кулінарії. Тому пропонуємо спробувати не менш унікальний віденський вишневий пиріг. Його ягідна начинка завжди нагадуватиме вам про літо та його різнокольорові барви. Вишні взагалі дуже смачні фрукти, але не потрібно забувати і про їх смакові властивості. Під час обробки, вони зберігаються просто неперевершено, що дає можливість готувати пироги протягом всього року. Потрапивши до нас із країн Середземномор'я, вишня відразу ж здивувала всіх своїми корисними властивостями, такими як можливість знищувати усі шкідливі бактерії та не давати їм розмножуватись під час хвороби. Крім того, не потрібно забувати і про невелику кількість калорій, що міститься у вишні, що дає можливість смакувати десерти з цієї ягоди без будь-якого остраху за отримання надлишкових кілограмів. Тому з радістю можете балувати своїх близьких духмяним запахом випічки з цих чудових кисло-солодких плодів.

Кількість порцій 8
Час приготування 75 хв

  1. 1. Вершкове масло — 180 г
  2. 2. Яйце — 4 шт.
  3. 3. Цукор — 140 г
  4. 4. Борошно — 200 г
  5. 5. Розпушувач — 10 г
  6. 6. Вишні — 400 г
  7. 7. Цукрова пудра — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, по одному ввести яйця.

  2. Всипати трохи борошна, дрібку солі, розпушувач. Збити міксером. Ввести решту борошна, ще раз збити до однорідності.

  3. З вишні видалити кісточки. Звернути увагу, щоб ягоди були не надто великі тому, що велика вишня при випіканні дасть багато соку, і пиріг вийде злегка не пропечений в середині.

  4. Роз'ємну форму добре змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто, зверху на тісто – вишню.

  5. У розігрітій до 180°С духовці випікати близько 30-35 хв., перевіривши на готовність дерев'яною паличкою або зубочисткою (вона повинна виходити сухою).