Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка українська борошно › Торт "Черемховий"
Торт "Черемховий"

Торт "Черемховий"

Всі ми звикли пекти домашні пироги, торти, тістечка, кекси з пшеничного борошна вищого сорту. І не багато хто з нас знає, що існує багато видів, так званого, нетрадиційного борошна. Є гречане, рисове, лляне, мигдальне борошно. Ми ж пропонуємо вам спекти сьогодні торт з черемхового борошна, який так і називається торт "Черемховий". Це дуже цікавий рецепт приготування торту, в якому є свої тонкощі. Торт з черемхового борошна дуже добре підійде для тих людей, які дотримуються дієти. Адже, черемхове борошно в три рази менш калорійне, ніж пшеничне. А ще такий торт відмінно підійде для людей, у яких ослаблений імунітет і нервова система, так як черемхове борошно і в цьому випадку не пасе задніх.

Кількість порцій 6
Час приготування 40 хв

  1. 1. Черемхове борошно — 1 ст.
  2. 2. Цукор — 1 ст.
  3. 3. Борошно — 2,5 ст.
  4. 4. Яйца — 1 шт.
  5. 5. Розпушувач — 1/3 ч. л.
  6. 6. Вершки — 200 г.
  7. 7. Вершкове масло — 80 г.
  8. 8. Манка — за смаком
  9. 9. Сметана — 400 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Черемхове борошно залити склянкою гарячих вершків, ретельно перемішати.

  2. Коли маса набухне, додати 1 ст. цукру, яйце, масло, борошно і розпушувач. Перемішати і вилити на деко, посипане манкою.

  3. Випікати 30-40 хвилин при температурі 180°С.

  4. Для крему потрібно сметану збити з цукром.

  5. Готовий корж розрізати навпіл і намастити коржі кремом.

  6. Накрити іншим коржем, змастити кремом.

  7. Прикрасити торт за смаком.