Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти випічка легкий торти › Гарбузовий торт
Гарбузовий торт

Гарбузовий торт

Плід гарбуза надзвичайно корисний для людського організму. Оскільки тушкований гарбуз зберігає всі свої корисні речовини, дієтологи радять готувати його саме таким чином. Гарбузовий торт - це яскравий і веселий десерт. Завдяки своєму головному компоненту страва дуже солодка. Якщо все-таки торт вийде недостатньо солодким, ви можете додати на шматочок десерту трохи меду. Така страва порадує і око, і шлунок, і підніме настрій. Пам'ятайте, що наш організм любить нас так само, як і ми любимо його . Тому подаруйте йому трохи радості, і життя ваше буде таким ж яскравим, як і шматочок гарбузового торта.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Гарбуз — 1 кг.
  2. 2. Вода — 3 ст. л.
  3. 3. Вершки — 200 мл.
  4. 4. Цукор — 5 ст. л.
  5. 5. Вершкове масло — 100 г.
  6. 6. Яблучний оцет — 2 ст. л.
  7. 7. Борошно — 250 г.
  8. 8. Яйця — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Муку просіяти, додати яйце, масло, яблучний оцет, воду. Замісити тісто, покласти в холодильник на 30 минут.

  2. В цей час приготувати крем. Гарбуз тушити з вершками до м'якості, додати цукор і корицю, збити.

  3. Тісто розподілити по формі тонким шаром, викласти крем. Випікати 40 хвилин на середньому вогні.