![Кабачковий хліб](https://img2.zakaz.ua/upload.98aa55683d8f0ca569ff8d7d074b0b1a.350x350.jpg)
Кабачковий хліб
- 1. Борошно — 400 г.
- 2. Кабачок — 400 г.
- 3. Свіжі дріжджі — 15 г.
- 4. Олія — 25 г
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Чорний мелений перець — за смаком
- 7. Вершкове масло — 65 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Кабачок почистити, натерти на великій тертці, посолити та викласти в друшляк на 20 хвилин, щоб стекла зайва рідина. Окремо дріжджі розчинити в 1 столовій ложці теплої води, дочекатися утворення бульбашок на поверхні. Далі просіяти борошно в чисту миску зі щіпкою солі, додати до неї віджатий кабачок.
Потім додати до борошна 1 столову ложку олії, розчинені дріжджі та трохи меленого перцю. Почати місити. Спочатку може здатися, що в тісті мало рідини, але кабачок при замішуванні буде виділяти все більше і більше соку, тому не потрібно поспішати підливати воду. Скоріш за все потрібно буде додати ще борошна. Додавати її по 1 столовій ложці, та місити поки тісто не стане еластичним, але, в той же час, трохи липким. Змастити тісто олією, покласти до миски та поставити в тепле місце на годину. За цей час воно збільшиться в два рази, стане ще більш повітряним та липким.
Змастити руки маслом та сформувати з тіста хліб. Покласти його у форму та залишити на 20-30 хвилин ще підійти. Духовку розігріти до 220°С та випікати хліб 30-40 хвилин. Коли верхня скоринка зарум'янится, перевірити готовність хліба зубочисткою - вона повинна виходити сухою. Ще гарячий хліб змастити вершковим маслом та дати охолонути