Короп з медом
- 1. Короп — 1 кг.
- 2. Цибуля — 2 шт.
- 3. Мед — 6 ст. л.
- 4. Олія — 50 г.
- 5. Родзинки — 150 г.
- 6. Спеції — за смаком
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Змішати в ємності спеції: коріандр мелений, мускатний горіх, сіль, мелений перець. Натерти сумішшю заздалегідь очищеного і помитого коропа.
Наступний крок - приготувати медовий соус. Для цього: в сковороду налити олію, висипати нарізану цибулю і трішки її обсмажити. Потім додати мед, вершкове масло і родзинки. Помішувати суміш, доки мед і масло не розчиняться. Після, дати настоятися солодкому соусу.
Включити розігріватися духовку на 200ºС. Узяти глибоку посудину для запікання. Налити в неї 2-3 ложки соусу, обов'язково, щоб він покрив дно. На рибі зробити неглибокі надрізи. Покласти її в посудину. Вилити зверху увесь соус.
Стягнути фольгою і відправити запікатися в духовку. Через 40 хвилин зменшити вогонь до 170ºС і готувати ще 60 хвилин. Готову рибу настояти 30 хвилин, не знімаючи фольги. Потім її видалити.