![Кантучіні](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.81d5cbfaf75b86880ad0e15c20773f12.350x350.jpeg)
Кантучіні
Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт кондитерського італійського шедевра. Рекомендуємо приготувати печиво кантучіні. Печиво кантучіні - це відоме у всьому світі сухе італійське печиво. Дане печиво поряд з піцою та пастою стало візитною карткою Італії. Це печиво, яке має свою історію і яке вперше приготували кондитери Флоренції. Господині всього світу намагаються спробувати спекти це популярне печиво. Це печиво печеться два рази. А щоб воно залишалося сухим і твердим рекомендуємо не залишати печиво на довго відкритим. Тому складіть його в герметичну скляну, керамічну або металеву банку, прошарувавши листами пергаментного паперу.
- 1. Борошно — 220 г.
- 2. Яйця — 2 шт.
- 3. Мигдаль — 100 г.
- 4. Мед — 1 ст. л.
- 5. Картопляний крохмаль — 30 г.
- 6. Цукор — за смаком
- 7. Ванільний цукор — 10 г.
- 8. Вершкове масло — 15 г.
- 9. Сіль — 1 щіпка
- 10. Гашена сода — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.
Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.
Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.
Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.