![Яблука, запечені під штрейзелем](https://img2.zakaz.ua/upload56eec69d84ff55aebd1a33c01911b6e2.jpg.350x.jpg)
Яблука, запечені під штрейзелем
- 1. Яблука — 3 шт.
- 2. Лимон — 1 шт.
- 3. Мелена кориця — за смаком
- 4. Цукор — 100 г
- 5. Горіхи (будь-які) — 70 г
- 6. Мука — 100 г (або трохи більше)
- 7. Вершкове масло — 100 г
- 8. Ванільний цукор — 2 ч.л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування штрейзеля в миску всипте цукор, ванільний цукор і просійте туди борошно.
Вершкове масло наріжте невеликими шматочками, залиште на кілька хвилин при кімнатній температурі і додайте його в миску до борошна та цукру. Розітріть масу руками, щоб у підсумку утворилася крихта. Якщо крихта не утворюється, треба додайте ще трохи борошна. Миску з крихтою покладіть в холодильник.
Духовку розігрійте до 180°С.
Яблука розріжте навпіл, видаліть сердцевинку і наріжте їх дрібними кубиками (шкірку знімати не потрібно).
З половини лимона вичавіть сік і полийте ним яблука.
Посипте яблука корицею за смаком (якщо ви любите корицю, не бійтеся додати її побільше) і добре перемішайте.
На дно невеликих формочок (найкраще підійдуть керамічні) покладіть яблука, зверху посипте борошняною крихтою - штрейзелем, заповнивши формочки до кінця.
Поставте яблука в розігріту духовку.
Подрібніть горіхи. Після закінчення 35 хвилин дістаньте яблука з духовки, посипте горіхами і запечіть ще протягом 5 хвилин. Десерт готовий - подавати його можна як теплим, так і холодним.