![Гіркий шоколадно-апельсиновий мус](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.b69fc5681d41ea6177f1075eb70e74dd.350x350.jpeg)
Гіркий шоколадно-апельсиновий мус
- 1. Шоколад гіркий — 200 г.
- 2. Лікер апельсиновий — 2 ст. л.
- 3. Масло вершкове — 100 г.
- 4. Яйце куряче — 3 шт.
- 5. Сіль — 0,1 ч. л.
- 6. Цедра апельсина — 1 ст. л.
- 7. Вершки 40% — 200 мл.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Зняти апельсинову цедру, висушити, перемолоти в кавомолці, після чого замочити в мисці з лікером на 30 хвилин.
Шоколад розламати на шматочки, викласти шматки шоколаду разом з нарізаним на шматки маслом в миску, поставити на водяну баню, розтопити, помішуючи до однорідної маси.
Збити яєчні жовтки до загустіння. Прибрати з вогню шоколадну масу, вмішати в неї збиті жовтки, лікер разом з цедрою, міксером всю масу збити до однорідної консистенції. Остудити при кімнатній температурі.
Окремо збити охолоджені вершки, в іншій мисці змішати білки з сіллю. Вмішати в шоколадну масу спочатку вершкову масу, після додати білкову, спочатку перемішати ложкою, потім за допомогою міксера.
Викласти мус по креманкам, дати настоятися 15-20 хвилин, після чого можна подавати.