![Абрикосово-горіхові тарталетки](https://img2.zakaz.ua/upload767200fdbaa55601516e7778691ea6ae.jpg.350x.jpg)
Абрикосово-горіхові тарталетки
- 1. Масло вершкове — 100 г
- 2. Маскарпоне — 120 г
- 3. Борошно — 200 г
- 4. Цукор коричневий — 150 г
- 5. Яйце куряче — 1 шт.
- 6. Джем абрикосовий — 100 г
- 7. Волоський горіх — 100 г
- 8. Ваніль — 5 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Збити масло (всю норму без 20 г.) з вершковим сиром до пишного стану. Продовжуючи збивати, додати просіяне борошно. Надати тісту форму кулі і помістити в холодильник на 15 хвилин. З'єднати цукор, яйце, масло, що залишилося, сіль і ванілін. Додати подрібнені горіхи і абрикосовий джем.
Дістати тісто з холодильника, розділити на невеликі порції і скачати кульки діаметром близько 2.5 см. Кожну кульку приплюснути і витягнути в тонкий млинець. Змастити формочки для мафінів маслом і викласти тісто по дну і з боків.
Усередину викласти по столовій ложці абрикосово-горіхової суміші. Прикрасити кожне тістечко горіхом. Випікати в духовці при температурі 165°C градусів приблизно 25-30 хвилин. Охолодити на решітці, не виймаючи з формочок.