![Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.eaadb6be4f2d154d89b546d8791cf6d5.350x350.jpeg)
Суп-пюре з телятини зі спаржею і шпинатом
Супи-пюре дуже поживні, вони легко засвоюються організмом і тому широко застосовуються, особливо в лікувальному і дитячому харчуванні. Загальне правило приготування будь-якого супу-пюре - подрібнювати до стану пюре його треба гарячим. Для цього зручніше використовувати блендер. Основа запропонованого супу - бульйон із телятини. Для поліпшення консистенції і смаку пюреподібний суп заправляють вершками. Вершки в суп додають в самому кінці приготування. Готовий суп являє собою однорідну масу, що по консистенції нагадує густі вершки. Смак ніжний, з добре вираженим ароматом основних продуктів. Подавати до столу приготований суп-пюре можна з тостами.
- 1. Телятина — 400 г.
- 2. Помідори — 4 шт.
- 3. Цибуля-шалот — 1 шт.
- 4. Стебло селери — 1 шт.
- 5. Часник — 1 шт.
- 6. Масло вершкове — 50 г.
- 7. Вершки 20% — 200 мл.
- 8. Шпинат — 150 г.
- 9. Спаржа свіжа — 200 г.
- 10. Петрушка — 3 ст. л.
- 11. Кінза — 3 ст. л.
- 12. Перець болгарський зелений — 1 шт.
- 13. Картопля — 2 шт.
- 14. Сир сулугуні — 50 г.
- 15. Морква — 1 шт.
- 16. Вода — 1,5 л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити м'ясо протягом 35-40 хвилин. У каструлю з м'ясом і бульйоном додати нарізану селеру, часник, цибуля-шалот, очищені помідори, натерти в каструлю моркву, додати нарізаний перець і картоплю.
Варити протягом 10-15 хвилин. Додати в каструлю спаржу, варити ще 5-7 хвилин. Після чого, додати шпинат, подрібнену зелень, вершкове масло. Через 1 хвилину прибрати каструлю з вогню, посолити і поперчити за смаком.
Додати в каструлю тертий сир, злити половину бульйону в миску, все інше вилити разом з м'ясом і овочами в блендер, подрібнити до стану пюре. Додати вершки, і другу половину бульйону.