![Різнокольорове безе](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.2b05f6092e02a639365da50605b98fb4.350x350.jpeg)
Різнокольорове безе
- 1. Яєчний білок — 3 шт.
- 2. Цукрова пудра — 3/4 ст.
- 3. Кукурудзяний крохмаль — 1/2 ч. л.
- 4. Лимонний сік — 1/2 ч. л.
- 5. Харчовий барвник (зелений, червоний, синій і т. д.) — 1 капля
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відокремити яєчні білки від жовтків (знадобляться тільки білки).
Збити білки в піну за допомогою міксера.
Додати 1 чайну ложку цукру, потім ще раз збити білки вінчиком. Додати цукор, що залишився, постійно збиваючи.
Змішати крохмаль і лимонний сік, додати до маси. Безе має виглядати гладеньким і глянцевим.
Розділити безе на 4 чашки. Додати в кожну чашку по невеликій краплі харчового барвника різних кольорів.
Перемішати лопаточкою безе і барвник. Заправити безе в кондитерський мішечок. Видавити порції безе на деко.
Випікати в духовці при 140°С приблизно 30-35 хвилин, потім зменшити температуру до 120°С і підсушувати ще 30 хвилин. Потім, дістати деко з безе і охолодити.