![Філе пангасіуса в кунжуті](https://img3.zakaz.ua/upload.e506ed3d71f37501b6a4c0a968c60024.350x350.jpg)
Філе пангасіуса в кунжуті
Пангасіус має великий попит серед населення. Найчастіше в магазинах можна зустріти філе пангасіуса, а не цілу рибу. У свою чергу це дуже зручно, оскільки не знадобиться додаткова обробка рибного продукту. Все просто! Перед початком приготування, філе досить розморозити, промити і перейти до готування. М'ясо цієї річкової рибки надзвичайно смачне, поживне і м'яке. Воно не має вираженого запаху, і не має яскраво вираженого аромату, що дозволить кулінарові, за допомогою спецій надати їй будь-якого неповторного смаку. Приготувати рибу можна різними способами: тушкувати, готувати на пару, смажити, запікати, готувати на решітці. Дуже смачним виходить пангасіус в кунжуті. Подавати можна з різними соусами.
- 1. Пангасіус філе — 500 г.
- 2. Яйце — 1 шт.
- 3. Рослинна олія — 200 мл.
- 4. Кунжутне сім'я — 30 г.
- 5. Лимон — 1 шт.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вбити яйце в миску, додати сіль (за смаком) і розмішати вилкою. У окрему посудину насипати спеції і кунжут.
Розморозити рибне філе. Робити це треба природним шляхом - дати рибі відтанути при кімнатній температурі. Коли риба відтане, її треба гарненько промити і обсушити серветкою.
Нарізати м'ясо риби тонкими смужками. Кожну смужку обваляти в суміші спецій, потім занурити в яице. Далі так само обваляти шматочок в кунжуті.
Обсмажити рибу в рослинній олії з двох сторін по 2-3 хв. Викласти готову рибу на тарілку. Перед подачею збризнути страву соком лимона і прикрасити зеленню.