![Тушкована яловичина в пиві з цибулею](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.72ec3138c0cccfd13b809522894d1f35.350x350.jpeg)
Тушкована яловичина в пиві з цибулею
- 1. Цибуля ріпчаста — 600 г.
- 2. Філе яловичини — 1,2 кг.
- 3. Лавровий лист — 1,5 шт.
- 4. Пиво світле — 200 мл.
- 5. Олія рослинна — 2,5 ст. л.
- 6. Оцет винний червоний — 2 ч. л.
- 7. Сіль — 1,5 ч. л.
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю очистити, нарізати півкільцями товщиною 6-7 мм. М'ясо нарізати на середні шматки, змастити олією, натерти сіллю і перцем.
Поставити на вогонь велику сковороду з важким дном, влити рослинну олію, розігріти, викласти м'ясо в сковороду, обсмажити з усіх боків, протягом 15 хвилин. М'ясо викласти на тарілку, остудити.
У велику каструлю з товстим дном, налити олію, розігріти, покласти цибулю, обсмажувати протягом 25 хвилин. Влити до цибулі пиво і оцет, помішуючи суміш, довести до кипіння. Додати в каструлю м'ясо, повторно довести до кипіння. Зняти каструлю з вогню, накрити кришкою.
Духовку розігріти до 175°C. Поставити каструлю з м'ясом в духовку. Випікати протягом 3,5 годин із закритою кришкою.
Перед подачею витягнути лавровий лист, видалити з поверхні жир, остудити м'ясо протягом 20 хвилин.