![Пиріг з інжиром, віскі і горіхами](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.a499ae780c339da31072a4776cba1de0.350x350.jpeg)
Пиріг з інжиром, віскі і горіхами
- 1. Інжир — 150 г.
- 2. Вода — 170 мл.
- 3. Віскі — 1,5 ст. л.
- 4. Екстракт ванільний — за смаком
- 5. Борошно пшеничне — за смаком
- 6. Пекарський порошок — 0,5 ч. л.
- 7. Сода — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Кориця мелена — за смаком
- 10. Горіх мускатний — за смаком
- 11. Фундук — 6,5 ст. л.
- 12. Цукор коричневий — 6,5 ст. л.
- 13. Олія рослинна — 3,5 ст. л.
- 14. Яйце куряче — 1 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Відварити інжир в каструлі з киплячою водою протягом 35-40 хвилин, при закритій кришці. Перекласти в блендер, додати до інжиру віскі і ваніль. Збити до однорідної маси.
Духовку розігріти до температури 175°C, висипати горіхи на деко, поставити деко в духовку на 8-10 хвилин. Витягнути із духовки, остудити, подрібнити великими шматочками.
У мисці змішати борошно і пекарський порошок, додати сіль, соду, корицю і мускатний горіх.
Збити міксером суміш цукру, вершкового масла і яєць, протягом 3 хвилин.
Додати в масляну суміш подрібнений інжир, поступово додавати борошняну суміш, не перестаючи збивати, замісити тісто.
Додати в тісто дрібно нарізані горіхи, викласти суміш у змащену форму для випікання, поставити в духовку на 75 хвилин.