![Індичка в тархуні, базиліці і петрушці](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.8f13e30ee890cbc109763fd7279d78df.350x350.jpeg)
Індичка в тархуні, базиліці і петрушці
М'ясо індички часто використовується в кулінарії. Його кулінарні переваги: воно ніжне і порівняно нежирне. Приготування індички не зажадає від Вас особливої кулінарної майстерності, але вимагає до себе уваги і точного дотримання рецепта, так як це м'ясо легко пересушити. Із м'яса індички готують велику кількість страв: його варять, запікають, смажать, тушкують, а також додають в різні салати. Індичка в тархуні, базиліці і петрушці - один із варіантів приготування індички. Особливість цієї страви в тому, що м'ясо попередньо маринується, а потім запікається, а маринад дуже цікавий, зелений. Його інгредієнти - петрушка, базилік, тархун, кумін, імбир, карі, чорний мелений перець, оливкова олія і лимонний сік.
- 1. Стегно індички — 1 кг.
- 2. Петрушка — 100 г.
- 3. Базилік зелений — 100 г.
- 4. Тархун — 100 г.
- 5. Олія оливкова — 100 мл.
- 6. Кумін — 1 ч. л.
- 7. Імбир — 50 г.
- 8. Перець чорний мелений — 1 ч. л.
- 9. Сік лимонний — 100 мл.
- 10. Карі (порошок жовтий) — 1 ч. л.
- 11. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У чаші блендера змішати петрушку, базилік, тархун, кумин, імбир, карі, сіль і перець, влити оливкову олію і лимонний сік. Подрібнити до однорідної маси, консистенція повинна бути кашоподібною.
М'ясо просочити отриманим соусом із блендера, покласти м'ясо в пластикову ємність, поставити в холодильник на 8 годин.
Духовку розігріти до 180°C. Дістати м'ясо з холодильника, зв'язати його харчовою ниткою таким чином, щоб вийшов рулет. Запікати в духовці протягом 30 хвилин.
Маринад, який залишився, до нього можна додати бульйон, поставити на вогонь, трохи поварити, щоб вийшов соус. Подавати з салатом і/або картоплею.