![Торт «Медовий Панчо»](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.d296c7a50b3b65a1c86bea6da491fe63.350x350.jpeg)
Торт «Медовий Панчо»
- 1. Цукор — 70 г.
- 2. Мигдальне борошно — 190 г.
- 3. Яйця — 8 шт.
- 4. Коричневий цукор — 76 г.
- 5. Борошно — 55 г.
- 6. Вершкове масло — 38 г.
- 7. Солодке біле вино — 100 мл.
- 8. Желатин — 12 г.
- 9. Натуральний йогурт — 500 мл.
- 10. Мед — 80 г.
- 11. Вершки, жирністю 33-35% — 300 мл.
- 12. Цукрова пудра — 40 г.
- 13. Какао-порошок — 1 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У великій мисці необхідно перемішати мигдалеве борошно і цукрову пудру.
В отриману суміш додати мед, 4 яйця і злегка збити міксером на середніх обертах до отримання однорідної маси.
Просіяти борошно, додати в однорідну масу і вручну перемішати.
Відокремити білки решти яєць і збити міксером з коричневим цукром до м'яких піків. З'єднати з тістом. Після акуратно домісити розтоплене вершкове масло.
Розподілити готове тісто по деко, застеленому пергаментним папером. Випікати 5-8 хвилин у духовці, розігрітій до 210°С.
Готовий бісквіт необхідно викласти на підготовлену поверхню і зняти папір.
Холодною водою залити желатин і дати йому набрякнути.
Вершки збити міксером і на деякий час прибрати до холодильника.
Скласти в невелику каструльку яєчні жовтки, вино і цукор та поставити на гарячу водяну баню. Суміш постійно збивати вінчиком, поки вона не досягне густої, світлої консистенції (температура повинна становити 55-60°С).
Потім перелити суміш в кухонний комбайн і добре збити до охолодження.
Нагріти мед до 85°С і розчинити в ньому набряклий желатин.
Йогурт викласти в глибоку миску і додати тоненькою цівкою розігрітий мед. Суміш необхідно безперервно збивати.
Акуратно змішати йогуртову і винно-жовткову суміші. У самому кінці додати збиті вершки і перемішувати силіконовою лопаткою знизу догори, зберігаючи легкість текстури.
Форму злегка змочити і застелити харчовою плівкою (так вона краще прилипне). На дно налити трохи мусу. Потім порізати бісквіт на невеликі квадрати і занурювати кожен бісквітний шматочок повністю в мус і викладати у форму.
У самому кінці злегка притиснути все рукою і закрити харчовою плівкою. Готову страву прибрати в холодильник на ніч.
На наступний день зняти верхню плівку. Перевернути форму на блюдо, зняти решту плівки. Торт посипати какао і прикрасити на свій смак.