Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти травневі свята легкий весна › Буряк по-корейськи
Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайною, пряною і гострої закускою, тоді ми пропонуємо вам свій варіант. Приготуйте буряк по-корейськи. Це завжди буде вигідний варіант. Така закуска завжди буде актуальною. Цей салат здатний стати родзинкою будь-якого святкового столу, оскільки він володіє неповторним смаковим букетом. Салат з буряка по-корейськи відмінно підійде до будь-якого столу і може поєднуватися з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салатик з буряка дуже корисний. Так як буряк допомагає швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і відновлює нормальне травлення.

Кількість порцій 12
Час приготування 25 хв

  1. 1. Буряк — 1 кг.
  2. 2. Перець червоний пекучий — 0,5 ч. л.
  3. 3. Перець чорний — 0,5 ч. л.
  4. 4. Часник — 6 зуб.
  5. 5. Оцет — за смаком
  6. 6. Коріандр — 1 ч. л.
  7. 7. Олія — 3 ст. л.
  8. 8. Цукор — 1 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варити 10 -15 хвилин. Вимкнути, залити холодною водою до повного охолодження.

  2. Потім почистити і натерти на тертці для моркви по-корейски. Посипать цукром, сіллю і полити оцтом.

  3. Потім для приготування заправки поставити сковороду з олією на вогонь і додати всі спеції і часник. Тушкувати 2 хвилини.