![Чаклуни](https://img2.zakaz.ua/upload52bdc80e4f9435585ab7e63fc739e659.jpg.350x.jpg)
Чаклуни
- 1. М'ясний фарш — 300 г
- 2. Цибуля — 1 шт.
- 3. Картопля — 8 шт.
- 4. Яйця — 2 шт.
- 5. Борошно — 2 ст.л
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Мелений чорний перець
- 8. Рослинна олія для підсмажування — 120 мл
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Картоплю очистіть і натріть на дрібній терці. Трохи відіжміть її, якщо виділилося багато соку, щоб тісто не вийшло занадто водянистим.
Викладіть цю масу у глибоку миску, туди ж додайте борошно, сіль, перець, яйця. Все добре перемішайте.
Цибулю дрібно поріжте і з'єднайте з фаршем. Влийте в нього трохи води для соковитості, посоліть і поперчіть, перемішайте.
У сковороді розігрійте олію. Столовою ложкою викладіть в розігріту олію частину картопляної маси у вигляді тонких оладок.
Потім з фаршу сформуйте невеликі коржики і викладіть їх зверху на картоплю.
На кожний м'ясний корж викладіть столовою ложкою ще трохи картопляної маси, так щоб вона закрила фарш з обох боків.
Коли деруни обсмажаться з одного боку до рум'яної скоринки, переверніть їх, накрийте сковороду кришкою, зменшіть вогонь і доведіть до готовності. Це займе ще приблизно 5-6 хвилин.
Подібним чином обсмажте всі деруни. Подавайте їх гарячими, можна разом зі сметаною.