Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сімейне свято індійська обід зима › Суп із квасолі та пасти
Суп із квасолі та пасти

Суп із квасолі та пасти

Існує декілька основ індійської кухні - це безперечно рис, пшеничне борошно - атта, з нього печуть різні коржики і хліба, і близько 50 видів бобових. Це горох, сочевиця, квасоля велика і маленька, та багато інших видів. Чудова риса бобових, в тому числі квасолі, полягає в тому, що вони здатні забезпечувати організм енергією на багато годин. Квасоля допоможе відновити і відрегулювати порушений обмін речовин, залізо, що міститься в квасолі, формує еритроцити і допомагає збагачувати клітини киснем. При захворюваннях шкіри і проблемах з кишечником допоможе сірка, а обмін вуглеводів регулює цинк. Якщо правильно підготувати боби квасолі до зберігання, то їх можна зберігати до одного року. Для цього потрібно добре промити боби, ретельно висушити, помістити в щільний герметичний контейнер або пакет, потім прибрати в холодильник.

Кількість порцій 2
Час приготування 20 хв

  1. 1. Квасоля консервована — 150 г.
  2. 2. Паста — 100 г.
  3. 3. Вершкове масло — 2 ст. л.
  4. 4. Цибуля — 150 г.
  5. 5. Часник — 1 ч. л.
  6. 6. Помідори — 200 г.
  7. 7. Орегано — 1 ч. л.
  8. 8. Томатне пюре — 3 ст. л.
  9. 9. Борошно — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нагріти масло на сковороді, додати цибулю і обсмажити на сильному вогні протягом 1-2 хвилин.

  2. Додати часник і обсмажити на середньому вогні протягом декількох секунд.

  3. Додати консервовану квасолю і помідори, готувати на середньому вогні протягом 1-2 хвилин, безперервно помішуючи.

  4. Додати орегано і готувати на сильному вогні протягом декількох секунд.

  5. Додати 2,5 чашки гарячої води, томатне пюре, сіль, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом 2-3 хвилин, безперервно помішуючи.

  6. Додати відварену пасту і борошно, розмішане з 20 г. води, добре перемішати і готувати на сильному вогні протягом ще 1-2 хвилин.

  7. Подавати гарячим зі свіжими вершками і тертим сиром.