![Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною](https://img2.zakaz.ua/upload.26eb070d1e3266b3c77a00fb8d2d3ee1.350x350.jpg)
Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною
Гуляш - це густий суп. Він хороший тим, що більш ситний, ніж звичайні супи, до яких ми звикли. В Угорщині цю страву вважають традиційною і готують досить часто. І навіть не завжди з яловичини. Можна додавати будь-яке м'ясо, яке є у холодильнику. Але все-таки яловичина підходить найкраще. До того ж, гуляш був популярний і у козаків, які жили на півдні Росії. Тому страва ця досить стародавня. І сьогодні вона не втратила свою актуальність. Навпаки, існує досить багато варіантів приготування таких супів. Смачний наваристий бульйон з яловичини, свіжі соковиті овочі та ароматна зелень - все це гуляш по -угорськи з яєчною локшиною.
- 1. Яловичина — 1 кг.
- 2. Цибуля — 3 шт.
- 3. Грудинка з яловичини копчена — 50 г.
- 4. Картопля — 600 г.
- 5. Корінь селери — 1 шт.
- 6. Морква — 3 шт.
- 7. Помідор — 1 шт.
- 8. Перець болгарський — 1 шт.
- 9. Коньяк — 20 мл.
- 10. Локшина яєчна — 200 г.
- 11. Часник — 3 зуб.
- 12. Кмин — 1 ст. л.
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Паприка — 1 ст. л.
- 15. Петрушка — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.
Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.
Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.
За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.