![Вежі з чорного хліба](https://img2.zakaz.ua/upload.c814b2122af89047c4568ce7a537fb81.350x350.jpg)
Вежі з чорного хліба
- 1. Житній хліб — 1 буханець
- 2. Вершковий сир — 500 г.
- 3. Кисломолочний сир — 500 г.
- 4. Часник — 2 зубчики
- 5. Волоські горіхи — 1 жменя
- 6. Шпинат — 100 г.
- 7. Консервований лосось у власному соку — 400 г.
- 8. Помідор (великий) — 1 шт.
- 9. Желатин — 10 г.
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У желатин влити трохи води і залишити набухати.
Часник почистити і подрібнити. Волоські горіхи посікти ножем у дрібну крихту. Вершковий сир збити міксером із сиром в однорідну масу. Розділити її на 2 частини. Додати в одну частину часник і волоські горіхи, посолити, поперчити за смаком, перемішати і поставити в холодильник.
Шпинат вимити, скласти в каструлю і, не додаючи води, поставити на середній вогонь. Як тільки листочки почнуть в'янути, зняти з вогню. Листочки віджати і подрібнити в пюре.
Сирну начинку, що залишилася, розділити навпіл. В одну частину додати пюре зі шпинату. Приправити сіллю і перцем. Перемішати.
На помідорі зробити хрестоподібний надріз, опустити плід на 30 сек. в киплячу воду. Перекласти в миску з крижаною водою і зняти шкірку. Розрізати помідор на 4 частини, видалити кісточки. М'якоть дрібно нарізати. Лосося перекласти в миску, розім'яти виделкою. Додати до риби м'якоть помідора, сирну суміш, що залишилася, сіль, перець і перемішати.
Поставити набряклий желатин на водяну баню і готувати, помішуючи, поки він повністю не розчиниться. Дати трохи охолонути, потім розподілити рівними частинами між трьома приготовленими начинками. Перемішати.
З буханки хліба зрізати скоринки. Розрізати м'якоть на 4 горизонтальних пласта. Промазати один пласт начинкою білого кольору, другий - рожевого, третій - зеленого. Скласти їх один на одного, накрити пластом, що залишився, і поставити в холодильник на 30 хв. Нарізати хліб прямокутниками розміром приблизно 5 х 3 см.