![Тефтелі в горщиках](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.1b9afeffa0107b99aa699fedb2ea340a.350x350.jpeg)
Тефтелі в горщиках
- 1. Фарш із рисом — 500 г.
- 2. Морква — 2 шт.
- 3. Печериці — 300 г.
- 4. Ріпчаста цибуля — 2 шт.
- 5. Бульйон овочевий — 1 л.
- 6. Томатний соус — 3 ст. л.
- 7. Сметана — 2 ст. л.
- 8. Оливкова олія — за смаком
- 9. Спеції (базилік, коріандр і т.д.) — за смаком
- 10. Лавровий лист — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
1 цибулину очистити від лушпиння, і дрібно нарізати.
Нарізану цибулю і трохи сметани додати до фаршу з рисом і гарненько перемішати.
Другу цибулину також очистити і нарізати дрібними кубиками, а моркву натерти на середній терці.
Печериці промити під водою і нарізати тонкими часточками.
На сковороді трохи обсмажити печериці, цибулю і моркву на оливковій олії. Потім додати ще трохи сметани і томатний соус. Тушити приблизно 2-3 хвилини.
Із фаршевої суміші зліпити тефтелі і відварити їх.
Далі тефтелі потрібно викласти в глиняні горщики і додати до них піджарку з овочів.
У кожен горщик налити овочевий бульйон так, щоб тефтелі не були повністю покриті ним.
Додати в горщики спецій на свій розсуд. Горщики поставити приблизно на 30 хвилин у розігріту до 190°C духовку. За 5 хвилин до закінчення, можна в горщики додати по кілька лаврових листів.
Тефтелі можна подавати, розклавши їх по тарілках або ж прямо в горщиках.