![Кремовий суп із картоплі та цибулі-порею](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.0e8441544f8a487c11343cb986bf2385.350x350.jpeg)
Кремовий суп із картоплі та цибулі-порею
- 1. Курячий бульйон — 1 л.
- 2. Картопля — 3 шт.
- 3. Цибуля-порей — 1 стебель
- 4. Морква — 1 шт.
- 5. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 6. Вершкове масло — 30 г.
- 7. Cіль — за смаком
- 8. Чорний мелений перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю-порей вимити, обрізати зелене листя і корінці, а білу частину нарізати невеликими кільцями.
Цибулю ріпчасту очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
Моркву добре вимити й нарізати дрібними кубиками.
У каструлі розтопити масло і засипати туди цибулю, моркву і цибулю-порей. Періодично помішуючи, готувати на повільному вогні поки інгредієнти не стануть м'якими.
Тим часом очистити картоплю і нарізати її шматочками.
Після чого додати в каструлю картоплю, сіль і перець за смаком. Продовжувати готувати близько 5 хвилин.
Потім влити в каструлю курячий бульйон і довести його до кипіння. Після чого вогонь зменшити, суп накрити кришкою і варити 35-40 хвилин.
Далі суп вилити в чашу блендера і перебити все до стану пюре.
Подавати можна як холодним, так і гарячим.