![Паштет із курячої печінки з гранатовим желе](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.66a168608dc0eea5bbbdc1ff7aea391b.350x350.jpeg)
Паштет із курячої печінки з гранатовим желе
- 1. Куряча печінка — 500 г.
- 2. Вершки (10-20%) — 200 мл.
- 3. Цибуля ріпчаста — 100 г.
- 4. Морква — 100 г.
- 5. Гранатовий сік — 250 мл.
- 6. Вершкове масло — 100 г.
- 7. Желатин — 5 г.
- 8. Мелений мускатний горіх — 0,5 ч. л.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Чорний мелений перець — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю почистити від лушпиння та дрібно порізати. Моркву промити і натерти на крупній тертці.
На сковороді розтопити столову ложку вершкового масла.
Печінку порізати великими шматочками й обсмажити на сковороді. Приблизно по 3 хвилини на кожну сторону.
Додати цибулю, моркву і добре перемішати. Смажити ще 15-20 хвилин до повної готовності печінки і м'якості овочів.
Потім за смаком посолити і поперчити, посипати мускатним горіхом. А слідом влити в сковороду вершки.
Зменшити вогонь і тушкувати протягом 3-5 хвилин.
Потім сковороду зняти з вогню і весь вміст перекласти в комбайн. Туди ж додати решту вершкового масла.
Все подрібнити в однорідну масу. Рідкий паштет перекласти в глибоку ємність не до самого верху. Ємність поставити в холодильник на 30 хвилин для охолодження і загущення.
Для желе необхідно: залити желатин гранатовим соком і залишити настоюватися на хвилин 10.
Потім підігріти на невеликому вогні до 30-40 градусів, перемішати, щоб желатин розчинився. Остудити.
Вийняти паштет з холодильника і акуратно залити його отриманою сумішшю.
Знову поставити ємність в холодильник години на 4, щоб желе повністю застигло.
Паштет добре їсти на хлібі або просто так.