![Ванільно-шоколадне морозиво зі шоколадною глазур'ю](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.69800edcf102e96d1580ec4c664c273e.350x350.jpeg)
Ванільно-шоколадне морозиво зі шоколадною глазур'ю
- 1. Вершки 33-35% — 200 мл.
- 2. Маскарпоне (або Альметте) — 250 г.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Цукор — 150 г.
- 5. Шоколад — 200 г.
- 6. Какао — 3 ч. л.
- 7. Ванільний цукор — 2 ч. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Шоколад розтопити на водяній бані, налити у формочки. Поставити у морозилку на 30 хвилин.
Вершки збити, поки не почнуть густіти. Змішати з маскарпоне.
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Додати до вершків з маскарпоне, перемішати.
Білки збити в піну. Додати у вершкову масу, акуратно перемішати.
Масу розділити на дві частини. В одну додати какао, перемішати. В іншу додати ваніль, перемішати.
У формочки з шоколадом викласти шоколадну і ванільну масу , наповнюючи їх до середини. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.
Викласти масу, що залишилася, залишивши зверху 3-4 мм. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.
На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.
Готове морозиво вийняти з формочок і подавати до столу.