![Торт з нуги](https://img2.zakaz.ua/upload.7e127a868c3e568f17cb872d87efa653.350x350.jpg)
Торт з нуги
- 1. Борошно пшеничне — 400 г.
- 2. Яйця — 3 шт.
- 3. Цукор — 400 г.
- 4. Мед — 1 ст.
- 5. Мигдаль — 250 г.
- 6. Вершкове масло — 200 г.
- 7. Ванілін — 3 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Борошно просіяти, насипати на стіл, утворюючи гірку. Додати вершкове масло, жовтки, цукор і ванілін. Замішати тісто і помістити в целофан.
Мигдаль слід обсмажити до золотистого кольору. Для цього викласти його на деко і поставити в духовку, розігріту до 160°C градусів на 10 хвилин.
Далі підготувати наступні інгредієнти: 1 ст., меду помістити в спеціальний ківшик, долити в нього трішки води і розтопити на водяній бані на середньому вогні.
Приготувати цукровий сироп: з'єднати 1/4 склянки води і 300 г. цукру. Щоб цукор розчинився, воду треба довести до кипіння на середньому вогні, при цьому перший час помішувати. Сироп, що вийшов, з'єднати з гарячим медом.
У міксері збити білки, з'єднати з мигдалем і цукром. Усе це акуратно перемішати до однорідної консистенції
Охолоджене раніше тісто викласти на стіл і розкачати його до 0,5 см. Помістити у форму, змащену олією і відправити до духовки. Випікати 50 хв. Після залити, приготованою нугой. Можна прикрасити цукровою пудрою, або сухофруктами!