Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти на кожен день духовка українська вечеря › Риба запечена в духовці
Риба запечена в духовці

Риба запечена в духовці

Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви. Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе риби — 500 г.
  2. 2. Молоко — 150 мл.
  3. 3. Кукурудзяне борошно — 200 г.
  4. 4. Яєчний білок — з 3 яєць
  5. 5. Приправи — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. В окремій ємності змішати білки і молоко.

  2. В іншу насипати кукурудзяне борошно.

  3. Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.

  4. Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.

  5. Запікати 20 хвилин.