![Цукерки "Домашні"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.462ae20ad920d88147e9d8b0b6264edd.350x350.jpeg)
Цукерки "Домашні"
- 1. Молочний шоколад — 150 г.
- 2. Згущене молоко — 1 банка
- 3. Горіхи (будь-які) — за смаком
- 4. Сир Маскарпоне — 3 ст. л.
- 5. Печиво (будь-яке) — 100 г.
- 6. В'ялена вишня — 50 г.
- 7. Яйце — 1 шт.
- 8. Вершкове масло — 1 ст. л.
- 9. Молоко — 50 мл.
- 10. Желатин — 1 ч. л.
- 11. Цукор — 2 ст. л.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Шоколад поламати на шматочки і розтопити на водяній бані.
Шоколад (100 г.) розлити в маленькі формочки, залишивши трохи місця в формочці, і поставити в морозилку на 30 хвилин.
Для приготування начинки "Пташине молоко" желатин замочити в 50 мл. води.
Відокремити жовток від білка. Жовток розтерти з цукром. Додати молоко і ретельно перемішати.
Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння. Охолодити.
Додати масло і перемішати.
Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Охолодити до кімнатної температури.
Додати до нього жовткову масу і перемішати.
Збити білок. Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.
Для начинки Тірамісу, печиво поламати на дрібні шматочки. Змішати з Маскарпоне.
У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко. Додати горішок.
Слідом викласти начинку Тірамісу. Зверху покласти вишню.
В іншу формочку викласти начинку Пташине молоко. Заповнити всі формочки.
На масу вилити шоколад (50 г.), розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.