Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти японська риба обід › Суші кунсей "Филадельфія"
Суші кунсей "Филадельфія"

Суші кунсей "Филадельфія"

Шанувальники японської кухні, для Вас чудова новина: тепер Вам не потрібно направлятися в дорогий ресторан, щоб насолодитися вишуканим смаком Ваших улюблених ролів, адже можна приготувати їх у себе вдома, покликати галасливу компанію друзів або влаштувати романтичний вечір. А наш простий і швидкий рецепт суші кунсей «Філадельфія» Вам в цьому допоможе. «Багатий» рол, що зібрав в собі найсмачніші інгредієнти, які використовуються в начинках для суші – апетитний лосось, японський омлет, і, звичайно ж, всіма улюблений ніжний вершковий сир філадельфія нікого не залишить байдужим. Приставка «кунсей» у назві страви означає, що для його приготування використовується саме копчена, а не свіжа або слабосолона риба.

Кількість порцій 2
Час приготування 40 хв

  1. 1. Рис для суші готовий — 300 г
  2. 2. Яйце куряче — 2 шт.
  3. 3. Соєвий соус — 30 мл
  4. 4. Рослинна олія — 10 мл
  5. 5. Водорості норі (листи) — 6 шт.
  6. 6. Кунжут — 200 г
  7. 7. Сир філадельфія — 100 г
  8. 8. Лосось копчений — 100 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/

  2. Кунжут обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

  3. Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.

  4. Для приготування омлету збийте яйця з соєвим соусом до однорідності. Половину суміші вилийте на сковорідку і обсмажте, як млинець. Коли він буде готовий, трохи відсуньте його на край сковороди, щоб на звільнене місце вилити другу половину яєчної суміші. Обсмажте до готовності і заверніть один млинчик в іншій – омлет готовий.

  5. Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 3 см без рису, потім переверніть його на іншу сторону.

  6. Розташуйте лосось, смужку омлету і трохи сиру з одного краю норі.

  7. Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка.

  8. Згорнути і помістити в обсмажений кунжут, обваляти в ньому роли.

  9. Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.