Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти японська другі страви обід весна › Соба з індичкою та овочами
Соба з індичкою та овочами

Соба з індичкою та овочами

Страва "Соба з індичкою і овочами" відноситься до японської кухні. Особливе місце в цьому рецепті займає соба - східна локшина, приготування якої займає мінімум часу. До того ж, за кількістю білка вона практично не поступається рибі. Соба в поєднанні з філе індички, солодким болгарським перцем, морквою, огірками та цибулею порей роблять запропоновану страву неймовірно ситною і апетитною. Пікантність цій страві надає додавання соєвого соусу і сушеної кінзи. Простота і легкість рецепта полягає в поділі всього процесу приготування страви на два етапи: нарізка всіх інгредієнтів і безпосереднє їх обсмажування.

Кількість порцій 3
Час приготування 20 хв

  1. 1. Локшина соба — 250 г.
  2. 2. Філе індички — 300 г.
  3. 3. Перець болгарський — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Огірки — 1 шт.
  6. 6. Цибуля порей — 1 шт.
  7. 7. Олія соняшникова — 3 ст. л.
  8. 8. Кінза сушена — 5 г.
  9. 9. Соус соєвий — 2 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Поставити каструлю з водою на вогонь. Філе нарізати скибочками, вздовж волокон, довжиною 5-6 см., шириною 1-1,5 см. Овочі нарізати соломкою довжиною 7-8 см., товщиною 2-3 мм.

  2. У глибокій сковороді розігріти олію, висипати цибулю, обсмажити, через 3-4 хвилини додати м'ясо, після всипати моркву, потім перець, наприкінці огірки, при цьому кожен продукт обсмажити протягом 2 хвилин, тільки потім додавати наступний. Посолити і поперчити за смаком, додати кінзу, перемішати, зняти з вогню.

  3. Висипати в киплячу воду локшину, варити 3 хвилини. Готову локшину викласти не промиваючи під водою в сковороду. Повернути сковороду на вогонь, тушкувати протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Заправити соєвим соусом. Ретельно змішати.