Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти японська легкий вегетаріанські страви › Лососевий суп із кунжутом
Лососевий суп із кунжутом

Лососевий суп із кунжутом

Лососевий суп із кунжутом - доказ того, що перші страви бувають різними, і ви можете дивувати своєю фантазією в кулінарії хоч щодня. Ця страва перенесе вас в далеку і таємничу Азію, збагатить ваш організм корисними речовинами, а також подарує силу та енергію. Те, що суп рибний, вже говорить про його корисність. А ось кунжут, який містить велику кількість вітаміну Е, подарує вашій шкірі молодість і пружність. Більше того, в насінні кунжуту зберігається всіма улюблений кальцій, якого дуже часто не вистачає нашому організму. Водорості, імбир і соєвий соус подарують смаку пікантності і певної екзотичності. Спробуйте цей суп, і ви отримаєте багато радості у вигляді захоплених компліментів!

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Лосось — 500 г.
  2. 2. Рис — 200 г.
  3. 3. Сіль — за смаком
  4. 4. Водорості норі — 5 г.
  5. 5. Кунжут — 15 г.
  6. 6. Соус соєвий — 30 мл.
  7. 7. Тунець — 50 г.
  8. 8. Імбир — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Рибне філе помити, нарізати на шматки, додати сіль і залишити мінімум на 4 години. По закінченню часу мариновану рибу промити і обсмажити на розігрітому грилі. Обсмажену рибу нарізати невеликими шматочками.

  2. Рис відварити до готовності і з'єднати з рибою. Лист норі нарізати смужками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.

  3. Покласти водорості в каструлю, залити водою і поставити на середній вогонь. Довести вміст каструлі до кипіння, додати соєвий соус, тунець, сіль. Додати до бульйону рибу і рис, проварити кілька хвилин. Імбир натерти і додати в суп. Дати настоятися 10 хвилин і подавати.