Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти японська японська осінь › Бульйон дасі з овочами
Бульйон дасі з овочами

Бульйон дасі з овочами

Пропонуємо вам зануритися в надзвичайну атмосферу Східної (а саме японської ) кухні. Цікавий і смачний бульйон з водоростей і моркви відразу ж зверне на себе увагу справжніх цінителів даної кухні. А також тих, хто піклується про свою фігуру. Адже бульйони з м'яса виходять досить ситні і калорійні, а от з овочів - це і смачно, і низькокалорийно. Та що вже там говорити - це і корисно. Адже у водоростях величезна кількість йоду, що дуже корисний, особливо в наш час, коли екологія настільки забруднена. Напевно, цих причин вже достатньо, щоб ви загорілися бажанням приготувати бульйон з водоростей і овочів для цікавих і нових супів.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Вода — 600 мл.
  2. 2. Картопля — 1 шт.
  3. 3. Дайкон — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Сушені водорості комбу — 1 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На дно каструлі рівномірно розкласти водорослі, попередньо порізати їх на шматочки. Потім очистити та нарізати скибочками моркву, дайкон і картоплю. Покласти поверх водоростей.

  2. Залити все водою та накрити кришкою. Готувати до кипіння на маленькому вогні. Після чого варити ще 30 хвилин.

  3. Готовий бульйон посолити, потім процідити. Зварені в бульйоні водорості і овочі можна з'їсти відразу, а бульйон використовувати для приготування супів.