Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти японська овочі літо › Курячий бульйон із водоростями норі
Курячий бульйон із водоростями норі

Курячий бульйон із водоростями норі

Цей суп позичив ідею у Східної кухні. Адже водорості додають у страви далеко не у всіх країнах світу. Але також далеко не всі знають, що вони досить смачні, дуже ароматні і надають страві незвичайний, але приємний смак. Не забуваємо і про те, що водорості - це природне джерело йоду для організму. Крім водоростей у страві ще багато корисних продуктів. Адже в кожному овочі є свої вітаміни і мінерали, які так потрібні нам в різні пори року. І хоча бульйон виходить не дуже то і жирний, але при цьому він чудово підійде як перша страва на сімейний обід. Адже рідке потрібно їсти щодня, а такий суп - це і смачно, і цікаво, і різноманітно.

Кількість порцій 8
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курка — 1,5 кг
  2. 2. Селера — 0,5 шт.
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Паста томатна — 1 ст. л.
  6. 6. Водорості норі сухі — 10 г.
  7. 7. Лавровий лист — 1 шт.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець горошком — 5 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно помити курку, залити двома літрами води, покласти в каструлю. До курки додати цибулину, моркву та стебло селери.

  2. Потім довести воду в каструлі до кипіння, далі зменшити вогонь. Кинути в бульйон чорний перець, попередньо розкришивши його в ступці, лавровий лист, додати томатну пасту. Варити ще 15 хвилин, потім посолити за смаком і процідити.

  3. Нарізати водорослі норі соломкою. Курячий бульйон подавати разом із водоростями.