![Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом](https://img2.zakaz.ua/upload.version_1.0.c08ff5b55e3ce1f1bb83e25d4b8015f1.350x350.jpeg)
Сібас по-міланськи, запечений з букетом ароматних трав, з картоплею і шпинатом
- 1. Сібас — 2 шт.
- 2. Шпинат свіжий (листя) — 120 г.
- 3. Картопля — 400 г.
- 4. Лайм — 2 шт.
- 5. Зелень селери — 5 г.
- 6. Чебрець свіжий — 2 г.
- 7. Петрушка (листя) — 7 г.
- 8. Розмарин — 3 г.
- 9. Часник — 3 шт.
- 10. Масло вершкове — 20 г.
- 11. Горіхи кедрові — 10 г.
- 12. Олія оливкова — 80 г.
- 13. Сіль морська — 10 г.
- 14. Перець чилі мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу промити, очистити від нутрощів, зробити з обох сторін невеликі надрізи, змазати рибу соком лайма і оливковою олією, натерти сіллю і перцем.
Подрібнити 1 зубчик часнику, покласти часник в миску, додати розмарин, влити 40 мл. оливкової олії. Перемішати. Це часникове масло.
Залити часникове масло всередину риби, скласти також всередину трави - чебрець, селеру і петрушку, додати морську сіль і мелений перець. У зябра покласти лайм, після вичавлювання соку.
Картоплю нарізати часточками, змастити оливковою олією, випікати протягом 9 хвилин в розігрітій до 180°C духовці. Додати рибу до картоплі в духовці, продовжити випікати 15 хвилин.
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити подрібнений часник, кедрові горіхи, готувати протягом 1 хвилини, додати шпинат, тушкувати ще 1 хвилину, додати за смаком сіль.
При подачі рибу викласти на тарілку, поруч покласти картоплю, залити рибу з картоплею часниковим маслом, покласти шпинат, прикрасити половинкою лайма.