![Cалтімбокка](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.e8b66915d824da1af94d7f7b2902f48f.350x350.jpeg)
Cалтімбокка
- 1. Відбивні телячі — 8 шт.
- 2. Шинка пармська — 8 шт.
- 3. Листя шавлії — 8 шт.
- 4. Олія оливкова — 2 ст. л.
- 5. Масло вершкове — 60 г.
- 6. Вино біле сухе — 185 мл.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Покласти кожен шматочок телятини між двома листами харчового паперу, відбити до товщини 5 мм. Посипати трохи сіллю і перцем. Шинку нарізати за розміром шматків телятини. Викласти шинку на кожен шматок телятини, зверху лист шавлії. Закріпити зубочисткою.
У сковороді розігріти оливкову олію, додати половину вершкового масла, обсмажити рулетики, шинкою наверх, на середньому вогні протягом 3-4 хвилин, до повної готовності телятини. Перекласти на теплу тарілку.
Вилити зі сковороди олію, замість неї влити вино. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити на сильному вогні, до уварювання рідини в два рази. Додати другу половину вершкового масла, коли масло розтопиться додати спеціі. Витягнути із м'яса зубочистки, полити соусом.