![Йогуртовий торт](https://img2.zakaz.ua/upload.f206fa38065635950691a703d12745a2.350x350.jpg)
Йогуртовий торт
- 1. Печиво пісочне — 200 г.
- 2. Масло вершкове — 70 г.
- 3. Ківі — 6 шт.
- 4. Банани — 2 шт.
- 5. Йогурт — 500 мл.
- 6. Цукор — 70 г.
- 7. Сік лимонний — 1 ст. л.
- 8. Желатин — 4 ч. л.
- 9. Вода кип'ячена — 0.5 ст.
- 10. Мигдальні пелюстки — 40 г.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Печиво подрібнити в крихту і додати розм'якшене вершкове масло ( якщо масло тверде, то його можна розтопити на водяній бані). Перемішати все в однорідну массу.
Форму застелити пергаментом і викласти печиво у корж. Поставити заготовку в холодильник мінімум на 30 хвилин.
Залити желатин 0,5 склянками води і залишити його розбухати на 25-30 хвилин.
Чотири ківі очистити і нарізати кубиками. З'єднати ківі, лимонний сік і цукор. Прогріти все на середньому вогні 2-3 хвилини, щоб ківі виділило сік, потім остудити.
В отриманий сироп влити желатин і йогурт. Добре все перемішати. На корж викласти 1-2 порізаних банана.
Потім залити все йогуртовою масою і поставити застигати в морозильну камеру на 6 годин або на ніч. Готовий торт вийняти з форми і акуратно видалити пергамент. Прикрасити скибочками ківі і злегка обсмаженими мигдальними пелюстками.