Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти європейська яйця › Трубочки з білковим кремом
Трубочки з білковим кремом

Трубочки з білковим кремом

Спробуйте приготувати ці хрусткі трубочки з ніжним білковим кремом. Дуже смачно і швидко. Для тістечок використовуються готові пластини листкового тіста, що значно полегшує процес приготування. Щоб перевірити чи готовий сироп, потрібно в ємність з холодною водою капнути крапельку цукрової води. Створення щільної кульки означає готовність сиропу. Рекомендується збити білки в процесі приготування сиропу. Вони повинні бути добре збиті до однорідної маси. Акуратно вливаємо сироп в білкову масу тонким струменем. Збивати отриманий крем близько двадцяти хвилин. Якщо хочете прискорити охолодження крему, поставте миску з кремом в ємність з холодною водою.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Пластини листкового тіста — 2 шт.
  2. 2. Яйця — 3 шт.
  3. 3. Вода — 50 мл.
  4. 4. Цукор — 100 г.
  5. 5. Лимонна кислота — 1 щіпка
  6. 6. Цукрова пудра — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кожну пластину листкового тіста розкачати у форму прямокутника довжиною близько 27-30 см. Нарізати на довгі смужки товщиною приблизно 2,5 см.

  2. З кондитерського паперу нарізати трикутники, з яких згорнути кульочки-корнетики. Це майбутні насадки для трубочок. Обернути кожну смужку навколо своєї трубочки, починаючи від вузького кінця трубочки (смужки повинні перекривати одне одну). Покласти на деко.

  3. Змастити 1 збитим яйцем. Випікати в попередньо нагрітій до 180°C духовці протягом 20-25 хвилин. Для приготування білкового крему воду з цукром нагрівати до температури 118°C. 2 яєчні білки збити з дрібкою лимонної кислоти до міцної піни. Влити в білки сироп із цукру і води на великій швидкості міксера. Збивати до тих пір, поки білкова маса не охолоне. Перекласти білковий крем в кондитерський мішок і наповнити ним трубочки. Посипати цукровою пудрою.