![Торт "Вишневий сад"](https://img2.zakaz.ua/uploade804bb7b45cd3e72354c295094a31607.jpg.350x.jpg)
Торт "Вишневий сад"
- 1. Чорний шоколад — 200 г
- 2. Вершкове масло — 200 г
- 3. Яйця — 7 шт.
- 4. Цукор — 350 г
- 5. Борошно — 250-300 г
- 6. Крохмаль — 100 г
- 7. Панірувальні сухарі — 100 г
- 8. Ванільний цукор — 2 ч.л.
- 9. Розпушувач — 2 ч.л.
- 10. Вишня (свіжа свіжеморожена) — 500 г
- 11. Сметана — 500 г
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Шоколад розламайте на шматочки і розтопіть на водяній бані.
Вершковому маслу дайте трохи полежати при кімнатній температурі, а потім розітріть з цукром (150 г) і ванільним цукром.
Жовтки відділіть від білків (білки поки що помістіть в холодильник) і додайте жовтки до масла, все добре перемішайте.
Додайте розтоплений шоколад, ще раз перемішайте.
Введіть крохмаль, перемішайте.
Слідом додайте панірувальні сухарі і ще раз перемішайте.
Просійте до цієї суміші борошно і розпушувач, перемішайте отримане тісто.
Духовку розігрійте до 180°C.
Білки збийте до появи досить стійкою білої піни.
Обережно з'єднайте білки з тестом, щоб вони не осіли.
Форму змастіть маслом і викладіть половину отримав тесту. Випікайте в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. В такий самий спосіб спечіть другий корж.
Кожен з отриманих коржів розріжте по горизонталі на дві частини, таким чином вийде чотири коржі.
Для крему сметану збийте з цукром (200 г).
З вишні видаліть кісточки. Якщо вона заморожена, дайте їй розморозити й злийте сік.
Змастіть перший корж сметанним кремом, накрийте другим коржем і знову нанесіть шар крему.
На другий корж викладіть вишню, накрийте третім коржем і змастіть кремом, після чого накрийте його останнім четвертим коржем.
Прикрасити торт можна за смаком, наприклад, збитими вершками, шоколадною стружкою або кондитерської посипкою, коктейльними вишнями.