![Гарбузовий пиріг з тістом з печива](https://img2.zakaz.ua/upload80b9de0979ee0885ed4a0f6e624b7f09.jpg.350x.jpg)
Гарбузовий пиріг з тістом з печива
- 1. Масло вершкове — 120 г
- 2. Печиво пісочне — 200 г
- 3. Гарбуз — 500 г
- 4. Молоко — 400 мл
- 5. Цукор — 200 г
- 6. Ванілін — 10 г
- 7. Яйце куряче — 2 шт.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Масло розтопити на водяній бані. Подрібнити в блендері пісочне печиво, змішати з розтопленим маслом. Розігріти духовку до 160°C градусів.
Розподілити тісто по формі для випікання, товщиною шару близько 1-2 см. Покласти в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин. Гарбуз помити, видалити шкірку і насіння, порізати на кубики.
Викласти в каструлю гарбуз, додати цукор і молоко. Дати молоку закипіти. Після закипання зменшити вогонь і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні під зсунутою кришкою. Коли гарбуз стане повністю м'яким, злити все молоко і дати охолонути.
Яйця збити міксером. Потім додати збиті яйця до гарбуза і подрібнити блендером до стану пюре.
Вилити масу на тісто і запікати в розігрітій духовці близько 40 хвилин. Начинка має затвердіти, але залишитися рідкуватою в центрі. Охолодити пиріг, за бажанням присипати цукровою пудрою.